Omgeving / activiteiten Drenthe

Vakantiehuis Hermelijn ligt midden in de zeer actieve provincie Drenthe. Lees hier meer over de omgeving en de vele activiteiten in de omgeving Drenthe

Aan de rand van boswachterij Ruinen ligt Hermelijn. Een ideale plek als van je de natuur, ruimte en groen houdt of gewoon even heerlijk wilt ontspannen. Wandel-, fiets- en atb-routes starten vanaf de voordeur. Maar...weggaan hoèft niet! Genieten van rust, het buitenleven en de tijd voor elkaar. Naast de activiteiten in Drenthe is er ook van alles te beleven in het nabijgelegen Overijssel of, iets verder weg, in de provincies Friesland en Groningen. Lees hier meer over de verschillende activiteiten, er is voor ieder wat wils!

Stellen of alleen

Genieten van je privacy, het buitenleven, 'thuis' blijven of actief op pad. Wandelen, ATB-en, vogels spotten of lekker lezen. In en om vakantiehuis Hermelijn kan het allemaal. Bovendien heeft Hermelijn 3 een heerlijke infrarood sauna.

Gezinnen en kinderen

Vuurtje maken, de sterrenhemel in de nacht, tijd voor elkaar, privé tuin / speeltuin, fietsen, picknicken. Een verblijf in natuurhuis Hermelijn is voor jong maar ook wat ouder een feest! Lees verder voor de to do’s in de directe omgeving en wat verder weg.

Rust- en ruimtezoekers

Vakantiehuis Hermelijn is voor iedereen een heerlijke plek om even helemaal weg te zijn. Voor mensen die houden van rust en ruimte is het helemaal een walhalla. Hier speciaal voor jullie wat suggesties voor dit natuurhuis en haar omgeving.