Gastenboek

hermelijn tevreden gastenTevreden gasten - mooie beoordelingen / reviews over deze top plek in Drenthe

Het gastenboek doorbladeren is echt een cadeautje; lieve woorden, leuke verhalen. Veel gasten komen graag terug. Hermelijn 2 en 3, onze recreatiebungalowtjes in Drenthe waar je meteen een thuisgevoel krijgt, middenin het groen. Dat horen we steeds. Blij met de goede beoordelingen en ook wijzelf genieten nog steeds van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Op Zoover een 9,4  en vakantiehuis Hermelijn kreeg 2 jaar op rij ook een Silver Zoover Award. Hier leest je meer reacties, er staan ook leuke tips bij. Neem jij ook op tijd rust? Maak je tijd genoeg voor elkaar? We verwelkomen je graag op deze leuke plek!

Aanrader: vanuit Hermelijn op de fiets door de bossen naar het informatiecentrum van Natuurmonumenten - Dwingelderveld - even kijken bij de schaapskooi en dan te voet of per fiets verder. Dwars over de heide naar theehuis Anserdennen. Genieten van een Drents biertje, een pot heerlijke kruidenthee met koektrommeltje of een kop zelfgemaakte erwtensoep. Dan via het bos weer terug:  Je kunt de tocht zo lang maken als je wilt. Door de vele fiets- en wandelknooppunten kun je je route vooraf bepalen en onderweg ook makkelijk aanpassen. Voor de kinderen is er een speciale Vossenspoor-route en voor de sportievelingen veel ATB routes.

Lees hieronder meer reviews, ervaringen en tips van onze gasten...ben jij de volgende?

Wij verwelkomen jullie graag! Onthaasten in Drenthe? Doen!  


64 Comments

Dhr. Muskens

15 augustus 2019 at 8:04 am

Mooie omgeving om te fietsen , zoals het Dwingerderveld en het Holtingerveld. Goed voorzien van meubilair zowel binnen als buiten. BBQ aanwezig. En alles is goed en voldoende aanwezig!

  plekje

  2 september 2019 at 11:26 am

  Fijn review, dank jullie wel &
  Altijd weer welkom @leukplekje.nl

Mary Koopmans

12 mei 2019 at 10:12 pm

Een gezellig knus huisje met alles wat een mens nodig heeft! Een heerlijke tuin met vele hoekjes om te zitten en in alle rust te genieten van de flora en fauna. Een speeltuin in de tuin en een binnen/buiten speelgoed waar onze kleinkinderen van hebben genoten. Een prachtige omgeving, bos om de hoek waar de hond heerlijk heeft kunnen rennen. Kortom, een klein paradijsje! Wij hebben genoten en een super verjaardag kunnen vieren. De kinderen vonden het zelfs zo heerlijk dat ze gelijk hun vakantie hier hebben geboekt 😉

Mary Koopmans 24-4-2019

  plekje

  2 september 2019 at 11:27 am

  Ja, top Mary! Volgens mij hebben zij van de zomer ook genoten, fijn.

Daniel

6 april 2019 at 12:29 pm

niet voor niets zijn we (weer) terug geweest in Hermelijn, wij hebben samen met onze kleinkinderen een fantastische week gehad

  plekje

  2 september 2019 at 11:29 am

  en dat is ook de bedoeling, mooi & dank voor jullie recensie Daniel.

Fam. Jonkers

30 januari 2019 at 10:05 am

Een weekje Drenthe. Heerlijk vertoeven in de Hermelijn. Wij hebben ons prima vermaakt. De rust en de ruimte die je hier vind bevalt ons goed! Wij zijn zeker van plan om hier nog eens terug te komen. Vriendelijke groet, Gerard en Wil J.

  plekje

  20 maart 2019 at 12:36 am

  Dank familie Jonkers, altijd weer welkom!

Familie Daniels

2 januari 2019 at 7:06 pm

Elkaar beloofd om een keer terug te komen en in de vakantie was het zover. Wederom een heerlijk verblijf gehad, ditmaal ook genoten van het binnen leven. Huisje is knus en ruim zat om met z’n 6jes te verblijven, ook de sauna was heerlijk, daarnaast veel gewandeld in bos en kinderen weer heerlijk gespeeld. Zeker tot ziens

  plekje

  2 september 2019 at 11:31 am

  leuk dat jullie er waren! en wie weet tot een volgende keer maar weer.

Reina

13 november 2018 at 11:54 am

Prachtig huis met mooie grote omheinde tuin op een rustig parkje. Je loopt zo het bos in. Vlakbij een losloopgebied voor de hond. In het huis is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Ontspannen in de infrarood sauna. Keuken zeer compleet. Prima bedden. Voor herhaling vatbaar. – van Reina nov 2019

  plekje

  20 november 2018 at 11:57 am

  Goed te lezen dat jullie verblijf goed bevallen is, ook bij de buitenhaard lekker genoten hoorde ik. Altijd weer welkom!

Lex van Meurs

20 augustus 2018 at 6:30 pm

Weldadige rust, wat heerlijk om in de ochtend wakker te worden met het geluid van vogels. De directe omgeving buiten het ruim aangelegde natuurhuisjespark is vooral agrarisch maar doet op een prettige manier kleinschalig aan. In een zeer grote en bijzonder kindvriendelijke tuin en rustige omgeving vanuit een gerieflijk huisje en zeer comfortabel terras.

Algemene beoordeling van ons: 9

  plekje

  20 november 2018 at 11:57 am

  dank voor je review Lex. wie weet tot ziens!

Leave a Reply