Gastenboek

hermelijn tevreden gastenTevreden gasten - mooie beoordelingen / reviews over deze top plek in Drenthe

Heerlijk om ons gastenboek door te bladeren; lieve woorden, leuke verhalen en vaak vinden gasten hun verblijf te kort. Veel van hen komen graag terug naar Hermelijn. Vinden wij alleen maar fijn 😉 Hermelijn 2 en Hermelijn 3, onze twee recreatiebungalowtjes in Drenthe, geven je meteen een thuisgevoel middenin het groen. Dat horen we steeds. Blij met de goede beoordelingen en ook wijzelf genieten hier nog steeds van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Op Zoover hebben we een  gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4 ! Vakantiehuis Hermelijn kreeg 2 jaar op rij ook een Silver Zoover Award. Hieronder meer reacties van onze gasten. Er staan ook leuke tips bij... Neem jij ook op tijd rust? Maak je tijd genoeg voor elkaar? We verwelkomen je graag op deze leuke plek!

Aanrader: vanuit Hermelijn op de fiets door de bossen naar het informatiecentrum van Natuurmonumenten - Dwingelderveld - even kijken bij de schaapskooi en dan te voet of per fiets verder. Dwars over de heide naar theehuis Anserdennen. Genieten van een Drents biertje, een pot heerlijke kruidenthee met koektrommeltje of een kop zelfgemaakte erwtensoep. Dan via het bos weer terug:  Je kunt de tocht zo lang maken als je wilt. Door de vele fiets- en wandelknooppunten kun je je route vooraf bepalen en onderweg ook makkelijk aanpassen. Voor de kinderen is er een speciale Vossenspoor-route en voor de sportievelingen veel ATB routes.

Lees hieronder meer reviews, ervaringen en tips van onze gasten...schrijft jij de volgende?

Wij verwelkomen jullie graag! Onthaasten in Drenthe? Doen!  


54 Comments

Reina

13 november 2018 at 11:54 am

Prachtig huis met mooie grote omheinde tuin op een rustig parkje. Je loopt zo het bos in. Vlakbij een losloopgebied voor de hond. In het huis is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Ontspannen in de infrarood sauna. Keuken zeer compleet. Prima bedden. Voor herhaling vatbaar. – van Reina nov 2019

  plekje

  20 november 2018 at 11:57 am

  Goed te lezen dat jullie verblijf goed bevallen is, ook bij de buitenhaard lekker genoten hoorde ik. Altijd weer welkom!

Lex van Meurs

20 augustus 2018 at 6:30 pm

Weldadige rust, wat heerlijk om in de ochtend wakker te worden met het geluid van vogels. De directe omgeving buiten het ruim aangelegde natuurhuisjespark is vooral agrarisch maar doet op een prettige manier kleinschalig aan. In een zeer grote en bijzonder kindvriendelijke tuin en rustige omgeving vanuit een gerieflijk huisje en zeer comfortabel terras.

Algemene beoordeling van ons: 9

  plekje

  20 november 2018 at 11:57 am

  dank voor je review Lex. wie weet tot ziens!

Leave a Reply