Gastenboek

hermelijn tevreden gastenTevreden gasten - mooie beoordelingen / reviews over deze fijne plek in Drenthe

Het gastenboek doorbladeren is echt een cadeautje; lieve woorden, leuke verhalen. En gasten komen graag terug. Hermelijn 2 en 3 & het Blauwe Boshuis, onze recreatiebungalowtjes in Drenthe waar je meteen een thuisgevoel krijgt, middenin het groen. Dat horen we steeds. Blij met de goede beoordelingen en ook wijzelf genieten nog steeds van Oerprovincie Drenthe. Op Zoover ruim boven de 9 en vakantiehuis Hermelijn krijgt ook meermalen een Silver Zoover Award. Hier lees je meer reacties en tips. Neem jij ook op tijd rust? Ont-moet elkaar op deze leuke plek!

Aanrader: vanuit onze natuurhuisjes op de fiets door de bossen naar het informatiecentrum van Natuurmonumenten - Dwingelderveld - even kijken bij de schaapskooi en dan te voet of per fiets verder. Dwars over de heide naar theehuis Anserdennen. Genieten van een Drents biertje, heerlijke kruidenthee met koektrommeltje of een kop zelfgemaakte erwtensoep. Dan via het bos weer terug:  Je kunt de tocht zo lang maken als je zelf wilt. Door de vele fiets- en wandelknooppunten kun je je route vooraf bepalen en onderweg ook makkelijk aanpassen. Voor de kinderen is er een speciale Vossenspoor-route. Voor de sportievelingen verschillende ook net nieuw aangelegde ATB routes.

Lees hieronder meer reviews, ervaringen en tips van onze gasten... ben jij de volgende?

Wij verwelkomen jullie graag! Onthaasten in Drenthe? Doen!  


84 Comments

Meerkerk

4 mei 2021 at 8:55 pm

Eigenlijk alleen maar pluspunten. Rustig gelegen. Veel ruimte om huisje heen. Veel (kinder) speelgoed, spelletjes buiten en binnen aanwezig. Mooi bos via achteruitgang park. Mooie overkapping en buitenhaard. Echt genieten. Omheinde tuin voor jonge kinderen en honden ideaal. Fijn contact met verhuurders. Dank! Fam. Meerkerk

Tjarda

8 maart 2021 at 1:15 pm

Hermelijn is een gezellig en compleet huisje met een prachtige tuin. Mijn twee zoons hebben zich erg vermaakt met de skelters. Wat het helemaal compleet maakt, is het bos om de hoek. Vanuit het huis op enkele minuten lopen. De omheinde tuin is erg prettig voor de hond. Als het aan ons ligt, komen we nog eens terug!

Mevr. Lieftink

12 februari 2021 at 2:35 pm

Heerlijk ruime tuin en mooie omgeving. Tuin is prachtig onderhouden en met aandacht is het terras opgemaakt. Het huisje is ruim en voorzien van alle noodzakelijkheden.
Smaakvol ingericht. Met heel veel extra’s : dekentjes voor buiten, spelletjes voor binnen en buiten. Zoveel van alles, dat een week veel tekort was. Genoten! Mevr Lieftink

Ingrid

20 januari 2021 at 9:27 am

Wat een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Ondanks soms wat minder weer voel je je toch al buiten, ook als je binnen bent. Het ontbrak me aan niets. Ook dank voor het warme welkom, ik voelde me meteen thuis!

Fam Snelders

6 januari 2021 at 10:15 am

Wat hebben we een fijn weekend gehad. Veel door de bossen gelopen en al het speelgoed (binnen en buiten) is goed gebruikt. Heerlijk!

Desiree en Wim

14 december 2020 at 12:21 am

Inderdaad een leuk plekje en van alle gemakken voorzien. We komen graag nog een keer terug!

Hetty en Marielle

1 december 2020 at 10:50 am

Wat hebben wij het fantastisch gehad.
Alles klopte.
Heerlijk hoor een wijntje bij de open haard.
Ontzettend bedankt voor alles

Estmee en Klaas

7 november 2020 at 4:25 pm

wat is het herfstbos toch mooi, ook de nieuwe ATB routes uitgetest. top dat deze natuur hier zo dichtbij is. heerlijk geslapen & gegeten, lokale restaurantjes hebben goede afhaalmogelijkheden, aanrader! Het was weer genieten, dankjewel.

Familie Martens

15 oktober 2020 at 11:26 am

Wat een heerlijk rustige plek, erg fijn dat er zoveel aanwezig is. Ook ons zoontje heeft zich goed vermaakt met alle buitenspeelgoed, boeken en spelletjes. De skelter, blikgooien en tennis waren favoriet. Ook de fietsen hebben we goed kunnen gebruiken. Het Roekpad in Echten is leuk met kleine kinderen. De grote tuin en de buitenhard maakten het helemaal af. Dank voor het fijne verblijf.

Frits

24 augustus 2020 at 10:55 am

Het is hier genieten vanaf het eerste moment!

    plekje

    24 augustus 2020 at 11:07 am

    Mooi, doen! 😉

Leave a Reply