Het blauwe boshuis

Het blauwe boshuis is een uniek natuurhuisje, het ligt vlakbij de Hermelijnen, ook op ''park'' Marterhaar middenin de natuur van Zuidwest Drenthe. Het blauwe boshuis ligt om de hoek bij Hermelijn 2 en Hermelijn 3, aan de Wissel. Het dankt zijn naam aan de bijzondere kleur van de dakrand, blauw zo middenin de natuur valt wel op. Het is een vrijstaande bungalow met een heerlijke tuin met ingegraven trampoline.

In de sfeervol ingerichte bungalow voel je je meteen helemaal thuis. Er is plaats voor 4 tot 6 personen. Wil je met een ander gezin, vrienden, opa en oma of andere familie een paar dagen weg in eigen land, boek dan het blauwe boshuis en een van de Hermelijnen. Zo heb je zo beide je eigen privacy en ben je toch dicht bij elkaar.

Om er even helemaal uit te zijn hoeft je niet weg. Toch is er genoeg te doen in de nabije omgeving. Drenthe is een zeer actieve provincie. Lees daarover meer onder het kopje OMGEVING/ACTIVITEITEN op deze website.

Het blauwe boshuis is pas net in de verhuur, vandaar nog geen kalender op de website. Heb je vragen over de indeling, ligging of faciliteiten van de bungalow? Stuur ons via CONTACT je vraag of geef de door jou gewenste periode aan en wij reageren zo spoedig mogelijk. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, zie hiervoor de contactpagina.

Onze vakantiehuizen zijn jaar na jaar bekroond met de ZILVEREN ZOOVER AWARD, met een gemiddelde beoordeling van 9,4 !
Daar zijn we heel trots op. Komen jullie ook genieten van de mooie groene en natuurzuivere omgeving in Drenthe? Hier is het nog echt donker als het donker is en kun je genieten van rust, ruimte, de vogels en elkaar!

Je zult er geen spijt van krijgen. Tot ziens op ons, en straks vast ook jouw, leuke plekje!