De bungalows

Hermelijn 2 en Hermelijn 3 - vakantiehuis in het bos - Drenthe

De naast elkaar gelegen particuliere vakantiehuizen Hermelijn 2 en Hermelijn 3 liggen aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Dwingelderveld. Deze comfortabele, sfeervol ingerichte bungalows zijn de ideale uitvalsbasis voor vele kilometers fiets- en wandeltochten. Zowel voor rustzoekers als voor sportievelingen is het een geweldige omgeving. Beide huisjes liggen vrijstaand in een grote tuin omringd door bomen. Hieronder vind je meer informatie over deze huizen middenin de natuur van Zuidwest Drenthe…

Hermelijn 2

Hermelijn 2 is een luxe 4-6 persoons gelijkvloers vakantiehuis, kindvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Het huis heeft een sfeervolle woonkamer, er zijn drie slaapkamers en een grote veranda met buitenhaard waardoor je ook bij wat minder weer heerlijk lang buiten kunt zitten..

Hermelijn 3

Hermelijn 3 is een mooie vakantiebungalow, geschikt voor 5 personen. Het huis heeft een heerlijk lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een zeer compleet ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, een infrarood sauna, een mega grote tuin en overdekt terras met buitenhaard..

Hermelijn 2 + 3

Samen met vrienden of familie een week of weekend weg in eigen land. Hermelijn 2 en 3 samen zijn geschikt voor 11 personen (+eventueel een babybedje). Zo ben je dicht bij elkaar en heeft toch ieder zijn eigen privacy. Geniet samen van deze ideale stek midden in de natuur..