De bungalows

Hermelijn 2, Hermelijn 3 en het Blauwe Boshuis - vakantiehuisjes in het bos - Drenthe

Hermelijn 2, Hermelijn 3 en het Blauwe Boshuis zijn drie particuliere vakantiehuisjes. Ze liggen vlakbij elkaar aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Dwingelderveld. Deze comfortabele, sfeervol ingerichte bungalows zijn de ideale uitvalsbasis voor vele kilometers fiets- en wandeltochten. Zowel voor rustzoekers als voor sportievelingen is het een geweldige omgeving. De huisjes liggen allen vrijstaand in een heerlijke tuin omringd door bomen. Hieronder vind je meer informatie over deze huizen middenin de natuur van Zuidwest Drenthe…

Hermelijn 2

Hermelijn 2 is een luxe 4-6 persoons gelijkvloers vakantiehuis, kindvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Het huis heeft een sfeervolle woonkamer, er zijn drie slaapkamers en een grote veranda met buitenhaard waardoor je ook bij wat minder weer heerlijk lang buiten kunt zitten..

Hermelijn 3

Hermelijn 3 is een mooie vakantiebungalow, geschikt voor 4-6 personen. Het huis heeft een heerlijk lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een zeer compleet ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, een infrarood sauna, een mega grote tuin en overdekt terras met buitenhaard..

Blauwe Boshuis

Het blauwe boshuis is een fijn vakantiehuis, geschikt voor 4-6 personen: Een heerlijk lichte woonkamer, 3 slaapkamers, open keuken, badkamer met douche, een heerlijk zonnige tuin en een buitenhaard tevens BBQ. Geniet samen van deze ideale stek midden in de natuur..