Werken en naar school vlakbij ’t bos

werkplek

Werken en naar school vlakbij ’t bos

 

werkplek

Planten op de werkvloer of in de klas verhogen de productiviteit, dat is bewezen. En zeker nu in Corona tijd wil je misschien wel even weg van huis. Maar wel veilig en met wifi.

 

Gezondheid voor alles maar ’t werkende leven gaat gewoon door.

Ook de kinderen moeten online onderwijs volgen. We heten jullie van harte welkom om in Drenthe er even helemaal uit te zijn maar ook gewoon te kunnen werken. Even in een andere omgeving dan thuis, bovendien midden in de natuur. Dat kan toch niet anders dan beste wel productief zijn? En in de pauze hebben de kinderen een heerlijke privé speeltuin met trampoline, skelter, klimrek, tafeltennis en schommel om even goed uit te razen. HIER vind je de actuele beschikbaarheid van Hermelijn. Wees welkom!

En wil je meer lezen over waarom werken in de natuur je zo goed doet? Flow Magazine schreef erover: De natuur is veel belangrijker voor de werking van ons brein dan we ons vaak realiseren.


About Author

plekje

Mijn naam is Veronique Vastenburg. Samen met mijn man Paul en onze kinderen, Cecile en Kasper, komen wij al sinds 2005 met heel veel plezier in Drenthe. Na eerst 3 jaar zelf genoten te hebben van ons geweldige leukplekje en haar omgeving zijn we ons vakantiehuis gaan verhuren. We komen er zelf nog steeds heel graag maar bieden sindsdien ook aan jou de kans om er even helemaal uit te zijn, te ont-moeten, in deze prachtige rustige groene omgeving. Even weer echt tijd voor elkaar hoewel ook WIFI ondertussen haar intrede heeft gedaan @ ons leukplekje. Sinds september 2015 kwam Hermelijn 3 erbij en in 2019 kun je ook terecht in ons nabijgelegen Blauwe Boshuis. Kom jij ook een keer genieten in Drenthe? Doen!

Leave a Reply