Bungalows Hermelijn 2 + 3

De unieke natuurhuisjes Hermelijn 2 en Hermelijn 3 bevinden zich middenin de natuur van Zuidwest Drenthe. De bungalows liggen naast elkaar, beide vrijstaand in een grote tuin omringd door bomen. De tuinen zijn van elkaar gescheiden door struiken, bomen en een groot schapenhek dat, als je wilt, makkelijk open kan.  

In de sfeervol ingerichte bungalows voel je je meteen helemaal thuis. In totaal is er plaats voor 11 mensen, eventueel, met een kinderbedje erbij, voor 12 personen. Wil je met een ander gezin, vrienden, opa en oma of andere familie een paar dagen weg in eigen land, dan heb je zo beide je eigen privacy en ben je toch dicht bij elkaar. Huur je beide huisjes tegelijk dan heb je een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een familieweekend. Veel samen zijn, bij huis of op pad, het kan allemaal: Er is genoeg te doen, lees daarover meer onder het kopje OMGEVING/ACTIVITEITEN op deze website.

De huizen samen beschikken over in totaal 6 slaapkamers. Kijk voor een uitgebreidere beschrijving, de faciliteiten en beschikbaarheid onder HERMELIJN 2 en HERMELIJN 3. Wil je eerst nog overleggen wat er mogelijk is of heb je vragen over de indeling, ligging of faciliteiten van de bungalows? Stuur ons via CONTACT je vraag of geef de door jou gewenste periode aan en wij reageren zo spoedig mogelijk. Mailen of bellen kan natuurlijk ook, zie hiervoor de contactpagina

Vakantiehuis Hermelijn is zowel in 2014 als 2015 bekroond met de ZILVEREN ZOOVER AWARD, met een gemiddelde beoordeling van 9,4 !
Daar zijn we heel trots op. Komen jullie ook genieten van de mooie groene en natuurzuivere omgeving in Drenthe?

Je zult er geen spijt van krijgen. Tot ziens op ons, en straks vast ook jouw, leuke plekje!